Fra ovnen til bordet: enkle retter som passer seg selv

[Book or leaflet - 2021]

Henry, Diana, eng., 1963-

Fra ovnen til bordet enkle retter som passer seg selv Diana Henry ; oversatt av Jon Berg og Dorthe Erichsen . - Oslo : Gursli Berg forlag, 2021. - 240 sider

https://media.aja.bs.no/0d7e4646-d632-487d-9334-3398c5b81585/cover/original.jpg

https://media.aja.bs.no/0d7e4646-d632-487d-9334-3398c5b81585/cover/thumbnail.jpg

Book or leaflet (0 available)

  • Namsos folkebibliotek
    [641.7 H]

1 borrower on waiting list

Summary

I denne boken viser forfatteren hvorfor stekeovnen kanskje er det viktigste kjøkkenredskapet man har. Rettene i denne boken lages fra bunnen og inneholder naturlige råvarer. De fleste av rettene kan tilberedes i én form, men boken inneholder også forslag til tilbehør som kan lages på en annen rille samtidig. Oppskriftene inneholder gryn, korn, belgfrukter, grønnsaker, kjøtt og fisk, og har det til felles at de kan lages i en ildfast form eller langpanne. Omtalen er utarbeidet av BS.

Full Record

Share with friends