Henry, Diana, eng., 1963-
Fra ovnen til bordet enkle retter som passer seg selv Diana Henry ; oversatt av Jon Berg og Dorthe Erichsen . - Oslo : Gursli Berg forlag, 2021. - 240 sider
https://media.aja.bs.no/0d7e4646-d632-487d-9334-3398c5b81585/cover/original.jpg
https://media.aja.bs.no/0d7e4646-d632-487d-9334-3398c5b81585/cover/thumbnail.jpg
1 borrower on waiting list
I denne boken viser forfatteren hvorfor stekeovnen kanskje er det viktigste kjøkkenredskapet man har. Rettene i denne boken lages fra bunnen og inneholder naturlige råvarer. De fleste av rettene kan tilberedes i én form, men boken inneholder også forslag til tilbehør som kan lages på en annen rille samtidig. Oppskriftene inneholder gryn, korn, belgfrukter, grønnsaker, kjøtt og fisk, og har det til felles at de kan lages i en ildfast form eller langpanne. Omtalen er utarbeidet av BS.
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.