Henry, Diana, eng., 1963-
Fra ovnen til bordet enkle retter som passer seg selv Diana Henry ; oversatt av Jon Berg og Dorthe Erichsen . - Oslo : Gursli Berg forlag, 2021. - 240 sider
https://media.aja.bs.no/0d7e4646-d632-487d-9334-3398c5b81585/cover/original.jpg
https://media.aja.bs.no/0d7e4646-d632-487d-9334-3398c5b81585/cover/thumbnail.jpg
1 borrower on waiting list
I denne boken viser forfatteren hvorfor stekeovnen kanskje er det viktigste kjøkkenredskapet man har. Rettene i denne boken lages fra bunnen og inneholder naturlige råvarer. De fleste av rettene kan tilberedes i én form, men boken inneholder også forslag til tilbehør som kan lages på en annen rille samtidig. Oppskriftene inneholder gryn, korn, belgfrukter, grønnsaker, kjøtt og fisk, og har det til felles at de kan lages i en ildfast form eller langpanne. Omtalen er utarbeidet av BS.
Updated privacy statement and use of cookies
The General Data Protection Regulation (GDPR) is now effective. We have therefore reviewed our privacy practices, as well as our privacy statement.
Our online services use cookies to remember login information, as well as enhance the user experience. You accept this if you continue to use the online services.