Flatanger folkebibliotek

Den fleksible vegetarianer
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Den fleksible vegetarianer
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5 P
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2018
Noter
  • Denne boken egner seg både for den som vil spise rene vegetarmåltider, og for den som vil spise mindre kjøtt i hverdagen, leve sunnere og være mer miljøvennlig. Boken inneholder oppskrifter på vegetariske retter, som også kan serveres med litt kjøtt, kylling eller fisk. Jo Pratt er kokk og kjøkkensjef på restauranten The Georgeous Kitchen i London. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-93311-39-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001330pam  22002891  4500
*001160058
*008                      a          00nob 2
*015  $a0524982$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-93311-39-3$bib.$cNkr 379.00
*041  $heng
*08201$a641.5636$zh$223/nor
*090  $bq$c641.5$dP
*100 0$aPratt, Jo
*24014$aThe flexible vegetarian$wflexible vegetarian
*24514$aDen fleksible vegetarianer$cJo Pratt ; foto Susan Bell ; [oversatt av Dorthe Erichsen og Jon Berg]$wfleksible vegetarianer
*260  $aOslo$bGursli Berg$c2018
*300  $a189 s.$bkol. ill.
*505  $aHar register
*520  $aDenne boken egner seg både for den som vil spise rene vegetarmåltider, og for den som vil spise mindre kjøtt i hverdagen, leve sunnere og være mer miljøvennlig. Boken inneholder oppskrifter på vegetariske retter, som også kan serveres med litt kjøtt, kylling eller fisk. Jo Pratt er kokk og kjøkkensjef på restauranten The Georgeous Kitchen i London. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574  $aOriginaltittel: The flexible vegetarian
*650 1$aVegetarretter$0matlaging$1641.5636$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aBell, Susan$efotogr.
*700 0$aBerg, Jon$eovers.$jn.
*700 0$aErichsen, Dorthe E.$d1961-$eovers.$jn.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Flatanger folkebibliotekmat og drikke