Flatanger folkebibliotek

Gjærbakst for alle
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Gjærbakst for alle
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.81 W
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2018
Noter
  • Denne boken inneholder oppskrifter på deilig gjærbakst som skolebrød, kringle og kardemommeknuter. I tillegg til søte fristelser byr forfatteren på eltefrie brød, frokosthorn, surdeigsbrød, brenneslepizza og porsjonspizza - for å nevne noe. Boka retter seg mot både nybegynnere og mer erfarne bakere. Her får du vite hva du trenger av utstyr og hvordan man blander, elter, hever og steker for å få et bra og luftig resultat. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåten for flere av oppskriftene. Marit Røttingsnes Westlie driver bloggen Fru Timian og har gitt ut en rekke kokebøker tidligere. «Gjærbakst for alle» inneholder oppskrifter som er kjent fra bloggen, men også mange nye. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-02-55912-0
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001492pam  22002411  4500
*001153436
*008                      a          00nob 2
*015  $a0526004$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-55912-0$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.815$zh$223/nor
*090  $bq$c641.81$dW
*100 0$aWestlie, Marit Røttingsnes$d1970-$jn.
*24510$aGjærbakst for alle$cFru Timian Marit Røttingsnes Westlie ; foto Øystein Westlie
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c2018
*300  $a165 s.$bkol. ill.
*505  $aHar register
*520  $aDenne boken inneholder oppskrifter på deilig gjærbakst som skolebrød, kringle og kardemommeknuter. I tillegg til søte fristelser byr forfatteren på eltefrie brød, frokosthorn, surdeigsbrød, brenneslepizza og porsjonspizza - for å nevne noe. Boka retter seg mot både nybegynnere og mer erfarne bakere. Her får du vite hva du trenger av utstyr og hvordan man blander, elter, hever og steker for å få et bra og luftig resultat. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåten for flere av oppskriftene. Marit Røttingsnes Westlie driver bloggen Fru Timian og har gitt ut en rekke kokebøker tidligere. «Gjærbakst for alle» inneholder oppskrifter som er kjent fra bloggen, men også mange nye. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aWestlie, Øystein$d1966-$efotogr.$jn.
*900 0$aRøttingsnes Westlie, Marit$zWestlie, Marit Røttingsnes$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Flatanger folkebibliotekmat og drikke