Forfatter
Tittel Bak glutenfritt: fra bagett til brownie
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Mange spiser glutenfritt, enten på grunn av allergi, eller fordi de ønsker et sunnere alternativ til hvetebaksten. Denne boken inneholder oppskrifter på glutenfri bakst som brød, bagetter, knekkebrød, muffins, pai, boller, brownies, kaker og desserter. Karin Moberg driver et eget bakeri som selger glutenfritt bakverk. Boken er rikt illustrert med fotografier i farger.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001286 am 2200277 4500
*001140195
*008 a 00nob 2
*015 $a0377066$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-42935-5$bib.$cNkr 349.00
*041 $hswe
*08231$a641.815$zh$25
*090 $bq$c641.815$dM
*100 0$aMoberg, Karin$d1963-$jsv.
*24010$aFriendly bread
*24510$aBak glutenfritt$bfra bagett til brownie$ctekst Karin Moberg, Oscar Målevik ; foto Stefan Wettainen ; oversatt av Erik Røed
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300 $a143 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aMange spiser glutenfritt, enten på grunn av allergi, eller fordi de ønsker et sunnere alternativ til hvetebaksten. Denne boken inneholder oppskrifter på glutenfri bakst som brød, bagetter, knekkebrød, muffins, pai, boller, brownies, kaker og desserter. Karin Moberg driver et eget bakeri som selger glutenfritt bakverk. Boken er rikt illustrert med fotografier i farger.
*574 $aOriginaltittel: Friendly bread
*650 1$aBaking$xGlutenfri kost$1641.815$2BS$9nor
*700 0$aMålevik, Oscar$d1988-$emedforf.$jsv.
*700 0$aRøed, Erik$d1966-$eovers.$jn.
*700 0$aWettainen, Stefan$d1968-$efotogr.$jsv.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening