Fosnes folkebibliotek

Jegerens kokebok: fra jakt til dekket bord
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Jegerens kokebok: fra jakt til dekket bord
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.69 K
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1996
Noter
  • 188 s., ill. Overs.: Stein Lier-Hansen og Aase Strømstad. Orig.tit.: Jägarens kokbok. Från jakt til dukat bord. ISBN 82-02-16279-3 I denne boken gis det råd og veiledning om vilkjøttets vei fra jakten til det dekkede bordet. Skal resultatet bli vellykket må kjøttet behandles korrekt allerede ved flåing, grovpartering og mørning. Foruten viltarter somelg, rådyr og hare omfatter boken de fleste norske arter det jaktes på. Ogsåbjørn, villsvin, villrein, bever og et stort antall fuglevilt er omtalt. Her er et kapittel om aldersbestemmelse, om salting, røking, kraft, marinader, steking og koking. Inneholder en lang rekke oppskrifter, både tradisjonelle og eksperimentelle. Har vintips. Kvartformat. Fargeill.
ISBN
  • 82-02-16279-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001625nam  22002771  450
*00168833
*00520110303233400.0
*008140826 1996           a          00nob 2 
*015  $a0084231$bBIBBI
*020  $a82-02-16279-3$bib.$cNkr 349.00
*041  $hswe
*0823 $a641.69$zh
*0823 $a799.2
*090  $bq$c641.69$dK
*100  $aKlötzke, Gert$d1944-
*24010$aJägarens kokbok
*24510$aJegerens kokebok$bfra jakt til dekket bord$cGert Klötzke, Torsten Mörner ; Lars Paulsson, foto ; oversatt og bearbeidet av Stein Lier-Hansen og Aase Strømstad
*260  $a[Oslo]$bCappelen$c1996
*300  $a188 s.$bkol. ill.
*520  $a188 s., ill. Overs.: Stein Lier-Hansen og Aase Strømstad. Orig.tit.: Jägarens kokbok. Från jakt til dukat bord. ISBN 82-02-16279-3 I denne boken gis det råd og veiledning om vilkjøttets vei fra jakten til det dekkede bordet. Skal resultatet bli vellykket må kjøttet behandles korrekt allerede ved flåing, grovpartering og mørning. Foruten viltarter somelg, rådyr og hare omfatter boken de fleste norske arter det jaktes på. Ogsåbjørn, villsvin, villrein, bever og et stort antall fuglevilt er omtalt. Her er et kapittel om aldersbestemmelse, om salting, røking, kraft, marinader, steking og koking. Inneholder en lang rekke oppskrifter, både tradisjonelle og eksperimentelle. Har vintips. Kvartformat. Fargeill.
*574  $aOriginaltittel: Jägarens kokbok
*650  $aVilt$0matlaging$1641.691$2BS$9nor
*650  $aJakt$1799.2$2BS$9nor
*700  $aMörner, Torsten$eMedforf.$jsv.
*950 0$aSmåviltjakt$zJakt$9nor
*950 0$aStorviltjakt$zJakt$9nor
*950 0$aViltjakt$zJakt$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Jøa lokalbibliotekv 641.69