Forfatter
Tittel Truls á la Hellstrøm: mesterkokk på 1-2-3
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat. Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
Fortsetter i
*00002229nam 22003371 4500
*001156978
*008170430s2017 no ar 00nob 9
*015 $a150270836$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2046-5$bib.
*025 $a9788248920465
*040 $aBokbasen AS
*0820 $a641.59$zh$223/nor
*090 $c641.59$dH
*10010$aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jNO$0(NO-TrBIB)90519538$8m
*24510$aTruls á la Hellstrøm$bmesterkokk på 1-2-3$cEyvind Hellstrøm, Truls Svendsen ; foto: Anita Rennan [Andreas Berge, Anders Bremnes ; tekstforfatter alle turene: Per Asbjørn Risnes ]
*260 $aOslo$bKagge$ccop. 2017
*300 $a200 s.$bkol. ill.$c27 cm
*520 $aKulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat. Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!
*650 0$aRomfart $1629.4$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aRomfart $1629.4$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aSvendsen, Truls$d1972-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)7022010$8m
*70010$aRisnes, Per Asbjørn$d1967-$emedforf.$jNO$0(NO-TrBIB)61127$8m
*70010$aRennan, Anita$d1980-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)1507642234297$8f
*70010$aBerge, Andreas$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)1507642234298$8m
*70010$aBremnes, Anders$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)1507642234299$8m
*78500$tTruls à la Hellstrøm sesong 2
*90010$aRisnes, Per Asbjørn$zRisnes, Per Asbjørn$jNO
*90010$aRisnes, Per A.$zRisnes, Per Asbjørn$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening