Forfatter
Tittel Stor kokebok: for større og mindre husholdninger : koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning : med illustrasjoner i sort og farver
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Dette er et uforandret opptrykk av Henriette Schønberg Erkens "Stor kokebok for større og mindre husholdninger" slik den forelå i 1951. Den første utgaven ble utgitt i 1914. Henriette Schønberg Erken (1866-1953) er et legendarisk navn innen norsk matkultur. Hun formidlet og utviklet våre mattradisjoner og utga et tyvetalls kokebøker for hjem og skole. Denne boken er en klassiker innen kokeboksjangeren. De ulike temaene som presenteres går frem av undertittelen, her skulle det være mye å la seg inspirere av også for dagens kjøkkenskrivere. Boken er illustrert med fotografier, de fleste i svart/hvitt.
1. utg.: Kristiania : Aschehoug, 1914
Faksimile av 20. øk. utg.: Oslo : Aschehoug, 1951
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001475nam 22002051 4500
*001154876
*008180829 a 00nob 2
*015 $a0132786$bBIBBI
*020 $a82-03-22871-2$bib.$cNkr 439.00
*08231$a641.5$zh
*090 $bq$c641.5$dE
*100 0$aErken, Henriette Schønberg$d1866-1953$jn.
*24510$aStor kokebok$bfor større og mindre husholdninger : koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning : med illustrasjoner i sort og farver$cHenriette Schønberg Erken
*260 $aOslo$bAschehoug$c2002
*300 $a890 s.$bill. (noen kol.)
*503 $a1. utg.: Kristiania : Aschehoug, 1914
*503 $aFaksimile av 20. øk. utg.: Oslo : Aschehoug, 1951
*520 $aDette er et uforandret opptrykk av Henriette Schønberg Erkens "Stor kokebok for større og mindre husholdninger" slik den forelå i 1951. Den første utgaven ble utgitt i 1914. Henriette Schønberg Erken (1866-1953) er et legendarisk navn innen norsk matkultur. Hun formidlet og utviklet våre mattradisjoner og utga et tyvetalls kokebøker for hjem og skole. Denne boken er en klassiker innen kokeboksjangeren. De ulike temaene som presenteres går frem av undertittelen, her skulle det være mye å la seg inspirere av også for dagens kjøkkenskrivere. Boken er illustrert med fotografier, de fleste i svart/hvitt.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$2BS$9nor
*900 0$aSchønberg Erken, Henriette$zErken, Henriette Schønberg$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening