Namsos folkebibliotek

Stor kokebok: for større og mindre husholdninger : koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning : med illustrasjoner i sort og farver
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Stor kokebok: for større og mindre husholdninger : koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning : med illustrasjoner i sort og farver
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5 E
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2002
Noter
  • Dette er et uforandret opptrykk av Henriette Schønberg Erkens "Stor kokebok for større og mindre husholdninger" slik den forelå i 1951. Den første utgaven ble utgitt i 1914. Henriette Schønberg Erken (1866-1953) er et legendarisk navn innen norsk matkultur. Hun formidlet og utviklet våre mattradisjoner og utga et tyvetalls kokebøker for hjem og skole. Denne boken er en klassiker innen kokeboksjangeren. De ulike temaene som presenteres går frem av undertittelen, her skulle det være mye å la seg inspirere av også for dagens kjøkkenskrivere. Boken er illustrert med fotografier, de fleste i svart/hvitt. 1. utg.: Kristiania : Aschehoug, 1914 Faksimile av 20. øk. utg.: Oslo : Aschehoug, 1951
ISBN
  • 82-03-22871-2
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001475nam  22002051  4500
*001154876
*008180829                a          00nob 2
*015  $a0132786$bBIBBI
*020  $a82-03-22871-2$bib.$cNkr 439.00
*08231$a641.5$zh
*090  $bq$c641.5$dE
*100 0$aErken, Henriette Schønberg$d1866-1953$jn.
*24510$aStor kokebok$bfor større og mindre husholdninger : koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning : med illustrasjoner i sort og farver$cHenriette Schønberg Erken
*260  $aOslo$bAschehoug$c2002
*300  $a890 s.$bill. (noen kol.)
*503  $a1. utg.: Kristiania : Aschehoug, 1914
*503  $aFaksimile av 20. øk. utg.: Oslo : Aschehoug, 1951
*520  $aDette er et uforandret opptrykk av Henriette Schønberg Erkens "Stor kokebok for større og mindre husholdninger" slik den forelå i 1951. Den første utgaven ble utgitt i 1914. Henriette Schønberg Erken (1866-1953) er et legendarisk navn innen norsk matkultur. Hun formidlet og utviklet våre mattradisjoner og utga et tyvetalls kokebøker for hjem og skole. Denne boken er en klassiker innen kokeboksjangeren. De ulike temaene som presenteres går frem av undertittelen, her skulle det være mye å la seg inspirere av også for dagens kjøkkenskrivere. Boken er illustrert med fotografier, de fleste i svart/hvitt.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$2BS$9nor
*900 0$aSchønberg Erken, Henriette$zErken, Henriette Schønberg$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Namsos folkebibliotekq 641.5 E