Tittel Tørrfisk: kystkultur, kokekunst, Querini
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Tørrfisk er både en kulinarisk opplevelse og en viktig del av norsk kystkultur. Denne boka beskriver tørrfiskens kulturhistorie, kombinert med oppskrifter fra det norske og det italienske kjøkkenet. Boka følger tørrfiskens «årshjul» - fra skreien blir halt over ripa, sløyet, sperret og hengt på hjeller, til den blir sortert, pakket og til slutt havner på en middagstallerken. Rikt illustrert. Boka har også QR-koder som leseren kan skanne og se filmer om skreien, fra tørrfiskproduksjonen og tilberedning. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi, noter
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001484pam 22002771 4500
*001153610
*008180427 a 00nob 2
*015 $a0529537$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8104-317-6$bib.$cNkr 349.00
*08201$a641.692$zh$223/nor
*090 $bq$c641.6$dT
*24500$aTørrfisk$bkystkultur, kokekunst, Querini$cElisabeth Johansen, Anne Cecilie Pedersen, Einar Stamnes
*260 $aStamsund$bOrkana$c2018
*300 $a158 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, noter
*520 $aTørrfisk er både en kulinarisk opplevelse og en viktig del av norsk kystkultur. Denne boka beskriver tørrfiskens kulturhistorie, kombinert med oppskrifter fra det norske og det italienske kjøkkenet. Boka følger tørrfiskens «årshjul» - fra skreien blir halt over ripa, sløyet, sperret og hengt på hjeller, til den blir sortert, pakket og til slutt havner på en middagstallerken. Rikt illustrert. Boka har også QR-koder som leseren kan skanne og se filmer om skreien, fra tørrfiskproduksjonen og tilberedning. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aTørrfisk$0matlaging$1641.692$2BS$9nor
*650 2$aTørrfiskproduksjon$1664.94$2BS$9nor
*650 2$aSkreifiske$1639.27633$2BS$9nor
*651 2$aRøst$xKulturhistorie$1948.4453$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aJohansen, Elisabeth$d1956-$ered.$jn.
*700 0$aPedersen, Anne Cecilie$d1967-$ered.$jn.
*700 0$aStamnes, Einar$d1978-$ered.$jn.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening