Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Emne
År
Noter Lei av å jobbe for andre, bestemmer en mann seg for å starte sin egen restaurant. Han har begrensede midler, men klarer å gjennomføre planen og åpner et spisested i utkanten av byens sentrum. Etter en treg start går det stadig bedre med virksomheten. Så dukker sterke konkurrenter opp, og den lovende suksessen snur til å bli et mareritt for restauranteieren. Men akkurat i det omstendighetene blir uholdbare skjer det noe uventet, noe magisk. Historien eksploderer dermed i flere forbløffende retninger. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001149pam 22002051 4500
*001151330
*008171123 a 10nob 2
*015 $a0508940$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-7488-690-2$bib.$cNkr 299.00
*041 $hspa
*100 0$aPout, Manuel$d1964-$jchil.
*24510$aGastromagi$broman$cManuel Pout ; [til norsk i samarbeid med Bente Lodgaard]
*260 $a[Oslo]$bBokvennen$c2017
*300 $a115 s.
*520 $aLei av å jobbe for andre, bestemmer en mann seg for å starte sin egen restaurant. Han har begrensede midler, men klarer å gjennomføre planen og åpner et spisested i utkanten av byens sentrum. Etter en treg start går det stadig bedre med virksomheten. Så dukker sterke konkurrenter opp, og den lovende suksessen snur til å bli et mareritt for restauranteieren. Men akkurat i det omstendighetene blir uholdbare skjer det noe uventet, noe magisk. Historien eksploderer dermed i flere forbløffende retninger. Omtalen er utarbeidet av BS.
*532 $aKulturfond
*650 2$aRestauranter og kaféer $1647.95$2BS$9nob
*655 2$aRoman$2BS$9nor
*700 0$aLodgaard, Bente$d1969-$eovers.$jn.$wLodgård, Bente
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening