Flatanger folkebibliotek

Sushi: smak og teknikk
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Sushi: smak og teknikk
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Klassifikasjon
År
  • 2011
Noter
  • 1. norske utg. Oslo : Damm, 2003
ISBN
  • 978-82-316-0338-2
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001152nam  2200349 a 4500
*001133187
*008                       r           nob
*015  $anf1135249
*020  $a978-82-316-0338-2$bib.$cNkr 99.00
*080  $a641.5
*082  $d641.692$2DDK-5
*100  $aBarber, Kimiko
*241  $aSushi - taste and technique
*245  $aSushi$bsmak og teknikk$cKimiko Barber og Hiroki Takemura ; fotografier ved Ian O'Leary ; [oversatt av Line Valen]
*260  $a[Oslo]$bSpektrum$c2011
*300  $a256 s.$cill.
*500  $a1. norske utg. Oslo : Damm, 2003
*691  $akokebøker sjømat fisk japan skalldyr matlaging
*698  $aSushi
*698  $aKokebøker$bForm
*700  $aTakemura, Hiroki
*700  $aO'Leary, Ian$emedarb.
*700  $aValen, Line$d1958-$4trl
*899  $aNorbok$bNB
*996  $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=114734321$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Flatanger folkebibliotekmat og drikke