Forfatter
Tittel Frisk med lavkarbo: frokost og lunsj
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken inneholder over 50 lavkarbo-oppskrifter til frokosten og matpakken. Her finnes oppskrifter på alt fra frokostmüsli, lavkarbobrød, muffins, vafler og grøt til smoothies, pålegg, salater, omeletter, pai og pizza. Boken inneholder også nyttig informasjon om typiske lavkarboingredienser, valg av søtningsmidler og olje og råd om oppvarming og temperatur. Dette er Sofie Hexebergs tredje bok om lavkarbomat. Birthe Storaker er konsulent og holder kurs ved Hexebergs klinikk.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001513nam 22002891 450
*001128304
*00520111111070000.0
*008131022 2011 a 00nob 2
*015 $a0272267$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-35110-6$bib.$cNkr 349.00
*08231$a641.563$zh$25
*090 $bq$c641.563$dH
*100 0$aHexeberg, Sofie$d1960-$jn.
*24510$aFrisk med lavkarbo$bfrokost og lunsj$cSofie Hexeberg og Birthe Storaker ; fotografier: Marte Garmann
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2011
*300 $a159 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aBoken inneholder over 50 lavkarbo-oppskrifter til frokosten og matpakken. Her finnes oppskrifter på alt fra frokostmüsli, lavkarbobrød, muffins, vafler og grøt til smoothies, pålegg, salater, omeletter, pai og pizza. Boken inneholder også nyttig informasjon om typiske lavkarboingredienser, valg av søtningsmidler og olje og råd om oppvarming og temperatur. Dette er Sofie Hexebergs tredje bok om lavkarbomat. Birthe Storaker er konsulent og holder kurs ved Hexebergs klinikk.
*572 $aUndertittel på omslaget: Lavkarbo og glutenfritt
*650 1$aLavkarbodietter$0matlaging$1641.563$2BS$9nob
*650 2$aGlutenfri kost$0matlaging$1641.563$2BS$9nor
*700 0$aGarmann, Marte$efotogr.$jn.
*700 0$aStoraker, Birthe$d1964-$emedforf.$jn.
*74000$aLavkarbo og glutenfritt
*950 0$aCøliaki$xErnæring$zGlutenfri kost$9nor
*950 0$aKarbohydrater$zLavkarbodietter$0matlaging$9nob
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening