Forfatter
Tittel Ut på bærtur: alt om hagebær og ville bær
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I den boken kan man lese om ulike bær. Boken består av to deler. Første delen handler om ulike bærsorter, hvor hver bærsort blir nøye gjennomgått. Del to ser på ulike måter og tilberede bær i krukker og på fat. Her blir safting, koking, annen konservering, oppskrifter på supper, sorbeter, paier og mye mer presentert. Boken avsluttes med oppskriftsregister og litteraturliste.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001052nam 22002291 450
*001126910
*00520130430070000.0
*008 2013 a 00nob 2
*015 $a0333385$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-40873-2$bib.$cNkr 339.00
*08231$a581.4$zh$25
*08231$a641.647$25
*090 $bq$c581.4$dU
*100 0$aUlltveit, Gudrun$d1934-$jn.
*24510$aUt på bærtur$balt om hagebær og ville bær$cGudrun Ulltveit
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300 $a248 s.$bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aI den boken kan man lese om ulike bær. Boken består av to deler. Første delen handler om ulike bærsorter, hvor hver bærsort blir nøye gjennomgått. Del to ser på ulike måter og tilberede bær i krukker og på fat. Her blir safting, koking, annen konservering, oppskrifter på supper, sorbeter, paier og mye mer presentert. Boken avsluttes med oppskriftsregister og litteraturliste.
*650 1$aBær$1581.4$2BS$9nor
*650 2$aBær$0matlaging$1641.647$2BS$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening